Handelsbetingelser

Generelle oplysninger :
Tøjtilsmåfolk.dk
Etableret 2012 
CVR. Nr. 34261881
Jernbanegade 20, 4200 Slagelse.
Email: hoelundberg@hotmail.com
Tlf: 28694983


Betaling :
På Tøjtilsmåfolk.dk kan der betales med Dankort/Visa Dankort, VISA/VISA Elektron, MasterCard/Maestro samt MobilePay.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle Beløb er i danske kroner og inkl. moms.


Levering :
Alle pakker bliver sendt med POSTNORD som pakke med forsikring uden omdeling med fast fragt på 40 kr. Når pakken er pakket og klar til at blive sendt modtager du et pakke nr. så du kan følge din pakke på POSTNORD.DK derfor er det vigtig at jeg enten modtager et mobil nummer eller en mail adresse.
Hvis andet fragt ønskes skal det skrives og fragten afregnes derefter. Efter aftale har du også mulighed for at hente din varer i vores fysiske butik på adressen Østerbro 60, 4200 Slagelse.
Forventet leveringstid er 1-3 hverdage. Vi pakker hele dagen, hvis du bestiller inden kl. 16.00 bestræber vi os på at afsende pakken samme dag.
Tøjtilsmåfolk.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.
Fortrydelsesret:
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet på mail hoelundberg@hotmail.com Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.
Du skal sende din vare retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord- du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilken betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Hvis du vælger at returnere en varer skal der gives besked om dette inden varer sendes retur, og vi tager ikke imod varer der er sendt som efterkrav. Den skal sendes direkte til returnerings adressen som er Tøjtilsmåfolk.dk, Jernbanegade 20, 4200 Slagelse.


Reklamationsret:
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.
Når du handler på tøjtilsmåfolk.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere ?:
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til :
Tøjtilsmåfolk.dk
Jernbanegade 20
4200 Slagelse.
Når du returnere varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer, E-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart.


Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Lene på 28694983 (mandag-fredag 9-15) eller hoelundberg@hotmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for klageløsning, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dk
Forbehold:
Der tages forbehold for evt. trykfejl og afgift ændringer.